Nove svlačionice kraj Bistrice, najavili i novu tribinu

Iz Fudbalskog saveza Crne Gore naveli da su za ovaj infrastrukturni objekat opredijelili 100 hiljada eura
758 pregleda 1 komentar(a)
Otvorene su nove svlačionice
Otvorene su nove svlačionice
Ažurirano: 18.12.2018. 15:00h

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević i gradonačelnik Nikšića Veselin Grbović otvorili su danas novoizgrađeni objekat za svlačionice koje će koristiti mlađe kategorije FK Sutjeska.

Kako je saopšteno na sajtu FSCG, za ovaj, još jedan u nizu infrastrukturnih projekata, Fudbalski savez je opredijelio 100 hiljada eura.

- Ovo nije prva donacija FSCG gradu Nikšiću, pomagali smo i Fudbalskom klubu Čelik, i na postavljanju sintetičke trave, promijenili smo i stolice, kao i kada je zid na stadionu usled nevremena pao, pomogli smo oko izgradnje reflektora - kazao je Savićević.

Uskoro se očekuje i početak izgradnje nove zapadne tribine na stadionu kraj Bistrice.

- Mislim da je krucijalna i glavna stvar izgradnja zapadne tribine. Ja se nadam da će Opština sa direkcijom javnih radova i Vlada vrlo brzo uspjeti da izdefinišu te stvari i da raspišu prvo tender za rušenje, a kasnije i za izgradnju i kad to bide završeno Fudbalski savez će sa Opštinom i sa Vladom potpisati ugovor o ulaganju i nadamo se da ta izgradnja neće trajati dugo i da će ta tribina biti završena - istakao je Savićević, prenosi Onogošt.

Galerija

Bonus video: