Pirlo: Još nije kasno za Balotelija

Tokom karijere igrao sam sa mnogim vrhunskim napadačima, a Baloteli je po kvalitetu uz njih. Mislio sam da će već postati jedan od najboljih, nažalost nije, ali još nije kasno, kazao je Pirlo
0 komentar(a)
Baloteli, Foto: Beta/AP
Baloteli, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 19.07.2016. 10:43h

Nekadašnji italijanski reprezentativac Andrea Pirlo, trenutno član Njujork Sitija, izjavio je danas da je iznenađen što Mario Baloteli nije postao jedan od najboljih napadača na svijetu, jer po fudbalskim kvalitetima tu pripada.

"Mario nikako nije osoba o kojoj bi trebalo da se pise samo po njegovim 'ispadima'. Tokom karijere igrao sam sa mnogim vrhunskim napadačima, a Baloteli je po kvalitetu uz njih. Mislio sam da će već postati jedan od najboljih, nažalost nije, ali još nije kasno. Tek mu je 25, prvi uslov je da ne ide u Kinu, uz dužno poštovanje za njihovu ligu, a zatim da izabere klub gdje će se vratiti", izjavio je Pirlo za Miror.

Baloteli se ovog ljeta vratio u Liverpul, nakon jednogodišnje pozajmice Milanu, ali će ponovo da pakuje kofere, jer mu je menadžer Jirgen Klop jasno poručio da ne računa na njega.

Prije dolaska u Liverpul, takođe je bio član Milana, a ranije Intera i Mančester sitija.

Za reprezentaciju Italije odigrao je 33 utakmice i postigao 13 golova.

Bonus video: