Poslije 18 kaipirinja i 14 velikih piva imao sam susret sa Isusom

"Ja sam tip koji ne može da sjedne i popije čašu ili dvije. Moram da pijem dok ne padnem. Rekli su mi da ću umrijeti ako nastavim da živim ovakvim životom", otvorio je dušu nekadašnji bek Reala i Rome
53 pregleda 1 komentar(a)
Sisinjo, Foto: Google.com
Sisinjo, Foto: Google.com
Ažurirano: 19.07.2016. 09:31h

Nekadašnji fudbaler Real Madrida i Rome, Sisinjo otkrio je da ima problem sa alkoholizmom, kao i da su mu ljekari rekli da će umrijeti ako ne prestane da pije.

Ovaj 36-godišnji bek, čiji je posljednji klub turski Sivaspor, osvojio je titulu sa Realom 2006/07, a onda je prešao u Romu. Karijera mu je tada propala, iako je u početku igrao obećavajuće. Proveo je neuspješno vrijeme na pozajmicama u Sao Paulu i Viljarealu, a onda se vratio u Brazil, igrao za Resife, da bi posle toga otišao u Tursku.

U intervjuu za brazilski ESPN otkrio je koliki problem ima.

"Ja sam tip koji ne može da sjedne i popije čašu ili dvije. Moram da pijem dok ne padnem. Rekli su mi da ću umrijeti ako nastavim da živim ovakvim životom. A poslije 18 kaipirinja (brazilski nacionalni koktel na bazi rakije od šećerne trske) i 14 velikih piva, imao sam susret sa Isusom", rekao je Sisinjo.

On je sa reprezentacijom Brazila osvojio Kup konfederacija 2005. godine, a bio je vrlo kritičan prema sadašnjim igračima iz nacionalnog tima, koji su potpuno razočarali na Kopa Amerika Sentenariju, pošto su ispali već poslije prve faze.

"Svi su danas opsjednuti selfijima, frizurama i svim tim stvarima. Postoji stil u igri, ali brazilskoj reprezentaciji fali stav. Sada imate igrače koji traže da ne igraju na Kopa Amerika, tako nešto ne bi trebalo da postoji", rekao je Sisinjo.

Bonus video: