FRANCUZ ZADOVOLJAN U GRADU MODE

Nijang ne želi da ide iz Milana

„Nikada nisam pričao o tržištu i transferima i nikada nisam pomišljao na odlazak. Ja sam igrač Milana. Srećan sam ovdje i ostaću ovdje. Želim da budem važan dio ovog tima”, rekao je francuski fudbaler
1 komentar(a)
Nijang, Foto: BETA/AP
Nijang, Foto: BETA/AP
Ažurirano: 09.02.2019. 10:20h

Fudbaler Milana M'Baje Nijang rekao je danas da nema namjeru da odlazi iz kluba u ovom prelaznom roku, iako ga mediji povezuju sa šampionom Engleske Lesterom, ali i drugim klubovima iz Premijer lige.

„Nikada nisam pričao o tržištu i transferima i nikada nisam pomišljao na odlazak. Ja sam igrač Milana. Srećan sam ovdje i ostaću ovdje. Želim da budem važan dio ovog tima”, rekao je francuski fudbaler za „Gazetu delo sport”.

Nijang je od dolaska u Milan bio na pozajmicama u Monpeljeu i Đenovi, ali je prošle sezone igrao dobro i rekao je da je ispunio svoj cilj. U junu je bio na meti kritika kada je snimio sebe kako skače sa krova kuće u bazen.

On je, međutim, bio u prvom timu u pobjedi Milana nad Bordoom od 2:1 u prijateljskom meču i rekao je da želi da radi sa novim trenerom Vinćencom Montelom.

„Od prvog dana priprema sam razgovarao sa trenerom i sada znam šta treba da radim da bih postao šampion. Slušaću trenera. Moram da budem dobar i na terenu i van njega. Znam u čemu sam griješio i to neću ponavljati”, rekao je 21-godišnji napadač.

Mediji su u januaru pisali da je Lester nudio oko 20 miliona eura za Nijanga, dok se u proteklih mjesec pisalo da ga traže i Everton i Vest Hem.