Luka Đorđević: Sviđaju mi se ideje Lućeskua

2 komentar(a)
Luka Đorđević, Foto: Fc-zenit.ru
Luka Đorđević, Foto: Fc-zenit.ru
Ažurirano: 17.07.2016. 10:51h

Nakon tri godine na pozajmicama u Holandiji, Italiji i Španiji, crnogorski fudbalski reprezentativac Luka Đorđevićvratio se u Zeni, i to pogotkom. Đorđević je sinoć u pobjedi svog tima nad lisabonskim Sportingom (4:2), postigao posljednji pogodak u 85. minutu.

"Sviđa mi se u Zenitu i nadam se da ću se ovoga puta ustaliti. Neće biti lako jer je konkurencija baš jaka, ali ni ja više nijesam najmlađi u ekipi. To mi je malo čudno - kazao je 22-godišnji Budvanin za zvanični sajt kluba.

Đorđević je iz Mogrena pošao u Zenit ali je nakon prve godine posuđivan Tventeu, Sampdoriji i Ponferadini, u kojoj je proveo posljednju sezonu.

"Opet počinjem od nule, jer je novi trener, igrači. Ipak, vjerujem u kvalitet da mogu da s eizborim, a spreman sam da igram kako krilonog napadaćča, tako i u špicu. Sviđa mi se način rada Mirćee Lućeskua, a rekao mi je da mogu da igram još puno bolje. Nadam se da ću u narednom prijateljskom meču sa Monakom opet dobiti šansu, jer taj meč je posljednja prava provbjera za duel Superkupa Rusije", istakao je Đorđević.

Bonus video: