Rakojević: Dobro je, kako je moglo da bude

„Izgubili smo 2:0, jer Ludogorec ima mnogo više kvalitetnih igrača od nas. Poraz 2:0 nas i zadovoljava, jer je mogao da bude mnogo ubjedljiviji", rekao je Rakojević
8 komentar(a)
Rakojević, Foto: Www.sportal.bg
Rakojević, Foto: Www.sportal.bg
Ažurirano: 13.07.2016. 20:29h

Trener Mladosti Nikola Rakojević nije bio razočaran nakon meča sa Ludogorecom, već realan.

„Izgubili smo 2:0, jer Ludogorec ima mnogo više kvalitetnih igrača od nas. Poraz 2:0 nas i zadovoljava, jer je mogao da bude mnogo ubjedljiviji. I u revanšu očekujem da Ludogorec napada, a vjerujem da ćemo mi izvući neke pouke iz ovog meča. Nismo bili umorni, već nam predstoji mnogo posla, s obzirom da je utakmicu počelo šest novih igrača u odnosu na tim iz prošle sezone. Pokušaćemo da igramo bolje u revanšu“, rekao je Rakojević, a prenose bugarski mediji.

Trener Ludogoreca Georgi Dermendžijev bio je, s druge strane, zadovoljan, najavivši pobjedu i u Podgorici.

„Odigrali smo sasvim dobru utakmicu, s obzirom da je sezona na početku. U prvom poluvremenu mogli smo da postignemo još neki gol, ali rezultat je prihvatljiv. Nema mnogo filozofije - idemo u Podgoricu da pobijedimo i da prođemo dalje“, kazao je Dermendžijev.

Ipak, sačuvao je dozu opreza...

„Mnogo toga neočekivanog može da se dogodi u fudbalu. Protivnik će biti opušteniji, igraće na domaćem terenu, tako da nam je potrebna maksimalna ozbiljnost. Imamo još nekoliko dana za treninge i pripremu, kako bismo neke situacije polako počeli da pretvaramo u rutinu i izgledamo još bolje kao ekipa“, rekao je Dermendžijev.

Bonus video: