Budućnost već dogovorila tri pojačanja za januar?

Vasko Kalezić, Patrik Felipe i Danilo Pešukić trebalo bi da pojačaju Budućnost u zimskom prelaznom roku
889 pregleda 1 komentar(a)
Patrik Felipe, Foto: PV Portal
Patrik Felipe, Foto: PV Portal
Ažurirano: 19.12.2018. 09:37h

Budućnost je u načelu već dogovorila dolazak tri pojačanja u zimskom prelaznom roku.

Vasko Kalezić, doskorašnji igrač fudbaler OFK Titograda, kao i dvojac iz Rudara, Brazilac Patrik Felipe i Danilo Pešukić trebalo bi na proljeće da pojačaju Podgoričane.

Transfer Kalezića je najbliži realizaciji - fudbaler koji je u prvom dijelu prve polusezone bio jedan od najboljih igrača OFK Titograda (Budućnosti je davao golove u oba meča), nije dočekao kraj jeseni na Starom aerodromu, zbog nesporazuma sa trenerom Igorom Pamićem. On je nekada nosio dres Mladosti, a igrao je u u norveškom Honefosu, moldavskoj Dačji, u Anagenisiju sa Kipra, kao i u Zeti i Vojvodini.

Veoma blizu Budućnosti je i ofanzivni vezni Patrik Felipe, jedan od najboljih igrača Rudara u prvoj polusezoni. Nakon što su se Pljevljaci našli u finansijskim problemima, Brazilac je jedan u nizu fudbalera koji je slobodan u izboru nove sredine.

Budućnost će ga, sve su prilike, ugrabiti prije OFK Titograda, koji je takođe zainteresovan za njega. Jednu od najboljih partija u prvoj polusezoni ovaj 24-godišnji fudbaler odigrao je baš protiv Budućnosti u Pljevljima (2:1).

Sa Perišom Pešukićem situacija je nešto komplikovanija jer nekadašnji desni bek Zete ima važeći ugovor sa Rudarom. Pljevljaci, i ako ga puste, imaju pravo na obeštećenje, pa će dva kluba morati da pregovaraju.

Budućnost će tokom zime pokušati da rekonstruiše tim, nakon što je stručni štab nedavno otpisao četvoricu fudbalera - Milana Đurišića, Balšu Boričića (istekli im ugovori), Miljana Vlaisavljevića, Balšu Sekulića.

Bonus video: