Kotorani strpljenjem žele da osvoje stadion "Karađorđe"

Večeras na stadionu „Karađorđe” u Novom Sadu (20 časova), ekipi Slobodana Draškovića biće potrebno još više nego u prvom meču ukoliko želi da napravi seznaciju i plasira se u 2. kolo
53 pregleda 1 komentar(a)
bokelj, Foto: Savo Prelević
bokelj, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 07.07.2016. 10:07h

Bokelj, debitant na evropskoj sceni, bio je autsajder protiv Vojvodine nakon žrijeba 1. kola kvalifikacija za LE, a stvari se nisu mnogo promijenile ni nakon prve utakmice u Petrovcu, u kojoj su Kotorani pokazali da nisu zalutali u Evropu, naprotiv - 1:1.

Večeras na stadionu „Karađorđe” u Novom Sadu (20 časova), ekipi Slobodana Draškovića biće potrebno još više nego u prvom meču ukoliko želi da napravi seznaciju i plasira se u 2. kolo.

"Mnogi su nas unaprijed otpisali, ali su se prevarili - dolazi revanš, mi smo i dalje aktivni u ovom dvomeču", kaže napadač Dejan Đenić, strijelac sjajnog gola za vođstvo Kotorana u 5. minutu duela u Petrovcu.

Već u narednom napadu Novosađani su izjednačili i ostvarili rezultat koji je i njih zadovoljio pred večerašnji revanš na „Karađorđu”.

"Odigrali smo dobro prvu utakmicu, čak je bilo prilika da damo još neki gol, iako ne zaboravljamo i da je Vojvidina imala šanse. Protivnik je favorit pred revanš, ali se ne predajemo. Siguran sam da se nećemo obrukati. Ako nam se ukaže šansa da napravimo iznenađenje, pokušaćemo da je iskoristimo", dodaje Đenić.

Trener Drašković je odmah nakon prvog meča najavio drugačiji stil igre u Novom Sadu. Treba očekivati da Kotorani opreznije uđu u meč kako bi zgusnutom postavkom zaustavili brze napadače domaćih. Što duže budu imali aktivan rezultat, rastu šanse Kotorana da eventualnim kontranapadom, ili napadom u finišu, naprave iznenađenje.

Kotorani su juče stigli u Novi Sad, a sinoć su trenirali na „Karađorđu”. Očekuje se da će Drašković izvesti isti tim koji je počeo prvi meč: Mijatović, Mladenović, Ognjanović, Todorović, Bogdanović, Zlatičanin, Tomić, Pepić, Macanović, Vučinić, Đenić.

Bonus video: