Benfika „krade” Bakića Sportingu

Pisalo se da ga Žorž Žezus želi na stadionu „Žoao Alvalade” i da bi oko njega gradio igru, ali je navodno Benfika bila konkretnija u pregovorima i uspjela da ubijedi Bakića da pređe na „Luž”
52 pregleda 4 komentar(a)
Marko Bakić, Foto: Record.xl.pt
Marko Bakić, Foto: Record.xl.pt
Ažurirano: 03.07.2016. 22:14h

Prije nekoliko dana je portugalska „A Bola” stidljivo najavila da će Marko Bakić preći u Sporting, koji je navodno imao dogovor sa Fiorentinom da za milion i 200 hiljada eura otkupi ugovor 22-godišnjeg Budvanina.

Sada je „A Bola” promijenila ploču i stavila Bakića na naslovnu stranu kao najvažniju vijest.

I imala je „debeli” razlog za to - crnogorskog reprezentativca „ispred nosa” najvećem rivalu otima Benfika!

Kako se navodi u tekstu, Bakić je ostavio odličan utisak tokom prethodne polusezone, kada je na pozajmici iz Fiorentine igrao za Belenenseš i u šampionatu dao četiri gola na 15 utakmica.

Pisalo se da ga Žorž Žezus želi na stadionu „Žoao Alvalade” i da bi oko njega gradio igru, ali je navodno Benfika bila konkretnija u pregovorima i uspjela da ubijedi Bakića da pređe na „Luž”.

Nekada najveći talenat crnogorskog fudbala je ljeta 2012. prešao u Torino, koji ga je kupio zajedno sa Fiorentinom, a nezvanično se spekulisalo da je Mogren na ime obeštećenja dobio tri miliona eura.

Nije se naigrao u dva tima iz Serije A, a nakon što ga je potpuno otkupila od „bikova”, „viola” ga je slala na pozajmice u Speciju i Belenenseš.

Bonus video: