Šćepanović u Kukešiju!

Još, doduše, nije poznato da li će Šćepanović imati pravo nastupa protiv Rudara u 1. kolu kvalifikacije za LE. Prvi meč igra se 30. juna u Elbasanu
52 pregleda 3 komentar(a)
Marko Šćepanović, Foto: Savo Prelević
Marko Šćepanović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 26.06.2016. 15:04h

Marko Šćepanović i Mladost bili su minule sezone najveći "krivci" što Rudar nije odbranio titulu.

Najbolji strijelac Telekom 1. CFL je u međuvremenu otišao iz Mladosti, Pljevljaci izborili nastup u kvalifikacije za Ligu Evrope, ali će ponovo morati da igraju protiv Šćepanovića!

Doskorašnji glavni adut Mladosti pojačao je redove Rudarovog protivnika u kvalifikacijama za LE, albanskog Kukešija.

"Potpisao sam ugovor na godinu. Zadovoljan sam, Kukeši je vrlo ozbiljan klub za regionalne prilike", kazao je Šćepanović.

Koliko je Kukeši ozbiljan, ili ozbiljniji od crnogorskih timova, osjetili su upravo Šćepanović i Mladost prošle sezone, kada su eliminisani od albanskog predstavnika u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Mladost je slavila u Tirani sa 1:0, što joj nije bilo dovoljno u revanšu pod Goricom, kada je Kukeši poveo 4:0, a crnogorski predstavnik tek u finišu smanjio na 4:2. Jedan gol dao je upravo Šćepanović.

Rudar gostuje Kukešiju u Elbasanu 30. juna u prvom meču 1. kola kvalifikacija za LE, ali još nije poznato da li će Šćapanović imati pravo nastupa. Spisak fudbalera za 1. kolo otišao je u Uefu, ali postoji mogućnost naknadnog prijavljivanja jednog igrača...

Kako god, Rudar će protiv albanskog predstavnika pokušati da "osveti" Mladost za prošlogodišnju eliminaciju, ali i da se revanšira Šćepanoviću, koji im je preoteo titulu.

Osim što je bio najbolji strijelac, Šćepanović je prošle godine izabran za najboljeg igrača lige u anketi FSCG.

Bonus video: