Klop: Siti je i dalje favorit za titulu, oni su veoma, veoma dobri

Nakon 17. kola, Liverpul je prvi na tabeli sa 45 bodova, bodom više od Mančester sitija
397 pregleda 0 komentar(a)
Klop, Foto: Reuters
Klop, Foto: Reuters

Menadžer Liverpula, Jirgen Klop i dalje smatra da je Mančester siti favorit za osvajanje Premijer lige.

"Oni su veoma, veoma, veoma dobri. Moramo to da poštujemo. Ne mogu da kažem da su u ovom ili onom meču imali sreće. Nije tako. Jednostavno su uvijek na visini zadatka. Tako je od prošle sezone koju su završili sa 100 poena. Moram da kažem, kapa dolje. Ne pokazuju nikakav znak slabosti", hvali Klop rivala.

Nakon 17. kola, Liverpul je prvi na tabeli sa 45 bodova, bodom više od Mančester sitija. "Redsi" igraju lijep, atraktivan fudbal, ali Njemac vjeruje da njegov tim može još da napreduje.

"Gledam nas svakog dana, svake nedjelje i znam da još uvijek moramo da radimo na nekim stvarima. Da li želim da imam više vremena da radim na različitim stvarima - naravno, uvijek. Ali niko od nas nema vremena. Moramo da se koncentrišemo, jer su stalno pred nama mečevi i kada praviš promjene moraš da se nadaš da će one da funkcionišu i da će donijeti rezultat. Tako je kako je. O nama razmišljam kao o timu koji želi da pobjedi u svakom sljedećem meču i koji može to da uradi. Ne kažem to da bih nas rasteretio pritiska. Samo gledam situaciju realno i moram da kažem da je Siti u ovom trenutku tim kojeg svi žele da pobjede", rekao je Klop.

Novo kolo Premijer lige na programu je večeras - Liverpul gostuje Vulverhemptonu, dok će "građani" sjutra ugostiti Kristal Palas.

Bonus video: