U drugoj polovini juna kvalifikacije u Beranama

88 pregleda 0 komentar(a)
Nikšićko pivo fan kup, Foto: Privatna arhiva
Nikšićko pivo fan kup, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 10.06.2016. 15:48h

Na posljednjem kvalifikacionom turniru „Nikšićko pivo fan kupa” koji se igra u Beranama učestvovaće 28 ekipa, a mečevi će se igrati u drugoj polovini juna, saopštili su organizatori.

Turnir u Beranama startovaće od 1/16 finala, ali će se odigrati 12 mečeva, jer su se četiri ekipe nakon žrijeba direktno plasirale u osminu finala - Nort star Pljevlja, Čunga lunga, Kafe San Remo i KIPS.

Utakmice 1/16 finala odigraće se 18. i 19. juna, a sastaće se: Kiklopi - Opšta Bolnica, Baranda - KMF Amadeus Pljevlja, Bajern Rožaje - Luksal, Štrafta Nane - Bjelopoljci, Sudije - Tani, Babino Zlatara Mujević - Balon hala, Služba zaštite - Studenti, AC Milan – HMP Andrijevica. Klackalica - Mićo Babić, Kalašnjikov - Fast fud Mama mia, Libero - Siti haus, Profesori - LA Galaksi.

Ove godine je na najvećem nacionalnom takmičenju za igrače amatere u malom fudbalu učestvovalo 18 ekipa i 200 igrača više nego u prošlogodišnjem, premijernom izdanju Nikšićko pivo fan kupa.

NPFC 2016. je okupio 136 ekipa i pokrenuo više od 1.600 igrača malog fudbala u pokušaju da dođu do pobjedničkog postolja, a time dobiju i mogućnost da predstavljaju Crnu Goru na internacionalnom takmičenju koje organizuju pivare članice Molson Kors grupacije.

Bonus video: