Ramos: Murinjo je otišao prije pet godina, a vi i dalje pitate o njemu

„Imamo šansu da osvojimo trofej, a mi ovdje govorimo o Murinju”, ljutit je bio iskusni defanzivac
1266 pregleda 0 komentar(a)
Serhio Ramos, Foto: ANDREW BOYERS
Serhio Ramos, Foto: ANDREW BOYERS

Iako Santjago Solari uživa punu podršku uprave i svlačionice Reala, Serhio Ramos je na pres konferenciji per sjutrašnje finale Svjetskog klupskog prvenstva u Abu Dabiju protiv domaćeg Al Aina morao da odgovara na pitanja o Žozeu Murinju.

Portugalac je prije tri dana dobio otkaz u Mančester junajtedu i odmah su se pojavile spekulacije da bi mogao da se vrati u Real, jer je u odličnim odnosima sa Florentinom Peresom.

Pitanja o Specijalnom su naljutila kapitena „merengesa”, koji je održao „bukvicu” novinarima.

„Ja ne odlučujem ko će biti trener Real Madrida, to nije zaduženje kapitena. Pet godina je prošlo od Murinjovog odlaska i vi još pričate o njemu. Imamo šansu da osvojimo trofej, a mi ovdje govorimo o Murinju”, ljutit je bio iskusni defanzivac.

Kristijano Ronaldo je u nedavnom intervjuu za tri sportska lista iz Italije rekao da svlačionica Juventusa više liči na porodicu od Realove, ali Ramos ni to nije želio da komentariše.

„Nisam ga čuo da je govorio o Realu. Tokom njegovog boravka u Madridu je dobro upoznao grupu igrača koje imamo, a ona je bila snaga svih naših uspjeha”.

Kapiten Reala je ubijeđen da u finalu sa Al Ainom neće biti lako.

„U fudbalu talenat preovlada, ali su intenzizet i fizički doprinos jako bitni. Moramo da odigramo ozbiljno, pogledajte šta se desilo River Plati. Al Ain ima dobre igrače, mada bih ja više volio da smo igrali sa Riverom, jer imam poseban osjećaj prema tom klubu i Boka juniorsu”, poručio je kapiten Reala.

Bonus video: