Joker Šavnik Profit Card prvi u Nikšiću

Nakon što su prošle godine izgubili u finalu, Šavničani su se u nedjelju domogli titule, u sjajnoj utakmici protiv ekipe Lumas
100 pregleda 1 komentar(a)
Fan kup, Foto: NPFC
Fan kup, Foto: NPFC
Ažurirano: 06.06.2016. 15:49h

Što nije uspjela prošle godine, ekipa Joker Šavnik Profit Card uspjela je ove - postala je pobjednik kvalifikacionog turnira Nikšićko Pivo Fan Cup 2016, koji je tokom prethodnog mjeseca igran u Nikšiću.

Nakon što su prošle godine izgubili u finalu, Šavničani su se u nedjelju domogli titule, u sjajnoj utakmici protiv ekipe Lumas.

Nikšićani su i ovaj put u velikom broju došli da podrže svoje ekipe, pa su finalna i utakmica za treće mjesto igrane pred više od 350 gledalaca u balon Sali Arena u Kličevu.

Finale je završeno rezultatom 2:2 (Bošković 2, Tijanić 10. za Joker Šavnik Profit card - Durutović 3, Karadžić 14. za Lumas), pa su o pobjedniku odlučivali penali.

Strijelci sa penala bili su Tijanić i Varagić za Joker Šavnik Profit card, a Durutović za Lumas.

Čovjek odluke bio je golman pobjeničke ekipe Marašević, koji je odbranio tri penala.

Treće mjesto pripalo je ekipi Kličevo Žitomarketi, koja je savladala Parme. Pobjedu ekipi Kličeva donio je jedan od najboljih na terenu, Aleksić.

Ove četiri ekipe plasirale su se u završnicu Nikšićko Pivo Fan Cup-a 2016, koja će u septembru biti igrana u Podgorici.

Četvrti i poslednji kvalifikacioni turnir u okviru nacionalnog turnira u malom fudbalu Nikšićko Pivo Fan Cup 2016 odigraće se na sjeveru - u Beranama, a ekipe se mogu prijaviti do srijede.

Ukupan fond nagrada koje je Pivara „Trebjesa” obezbijedila za takmičenje iznosi 10.000 eura.

Bonus video: