Grizman: Nadam se da ću podići trofej Lige šampiona

Atletiko Madrid igraće u subotu finale Lige šampiona protiv gradskog rivala Real Madrida
61 pregleda 3 komentar(a)
Antoan Grizman, Foto: Reuters
Antoan Grizman, Foto: Reuters
Ažurirano: 24.05.2016. 10:45h

Fudbaler Atletiko Madrida Antoan Grizman rekao je danas da bi osvajanje Lige šampiona za njega bilo ostvarenje sna i izrazio nadu da će predstojećeg vikenda njegova ekipa pobijediti Real Madrid u finalu.

"Osvajanje Lige šampiona je ostvarenje sna. Nadam se da ću biti u prilici da podignem trofej za vikend. Da bismo pobijedili potrebno je mnogo napornog rada i truda, a mi smo spremni na sve i imamo veliku želju da to i uradimo", rekao je Grizman za sajt Evropske fudbalske unije (Uefa).

Atletiko Madrid igraće u subotu finale Lige šampiona protiv gradskog rivala Real Madrida, a Grizman je rekao da njegova ekipa mora da bude koncentrisana dok sudija ne označi kraj utakmice.

"Moramo biti koncentrisani svake sekunde u svakom minutu i moramo da pružimo svoj maksimum kao i do sada. Moramo se truditi, moramo da zasučemo rukave, da igramo visok presing i da pokušamo prvi da postignemo gol. Moramo biti jaki i na psihičkom i fizičkom nivou", kazao je on.

U finalu Lige šampiona 2014. godine takođe su se sastali Atletiko i Real, a "jorgandžije" su sve do 93. minuta vodili s 1:0.

Ekipa Dijega Simeona je na kraju poražena s 4:1, pa je Real osvojio 10. titulu u Ligi šampiona.

Ovogodišnje finale najjačeg evropskog takmičenja igraće se na stadionu San Siro u Milanu u subotu od 20.45.

Bonus video: