Emeri: Imali smo dovoljno vremena da pobijedimo Barselonu

„Tim je bio pripremljen za nadmetanje sa velikom ekipom Barselone i opraštam igračima sve greške. Ne vjerujem u sreću, sve što nam je falilo je svježina“, poručio je sjajni stručnjak
0 komentar(a)
Unai Emeri, Foto: Reuters
Unai Emeri, Foto: Reuters
Ažurirano: 23.05.2016. 10:13h

Sevilja je od 36. do 92. minuta imala više, između isključenja Havijera Maskerana i Evera Banege, ali nije uspjela da zatrese mrežu Barselone.

Katalonski gigant je u produžecima bio bolji i golovima Đordija Albe i Nejmara osvojio Kup kralja (2:0), a trener „rohiblankosa“ Unai Emeri je nakon meča mogao samo da žali za propuštenim šansama.

„Imali smo dvije šanse, ali nam je nedostajalo svježine. Imali smo dovoljno vremena da pobijedimo Barselonu, ali moramo da joj čestitamo pobjedu“, rekao je Emeri.

Sevilja je u srijedu osvojila Ligu Evrope treći put uzastopno, a bilo je vidljivo da je ekipa umorna. Šansu utakmice je propustio kapiten Koke, koji je četiri dana ranije dva puta zatresao mrežu Liverpula.

„Koke je uvijek spreman za rat. Želim takav stav i kada nam ide dobro i kada ne ide. Tim je bio pripremljen za nadmetanje sa velikom ekipom Barselone i opraštam igračima sve greške. Ne vjerujem u sreću, sve što nam je falilo je svježina“, zaključio je sjajni stručnjak.

Bonus video: