Argentina bez Dibale i Tevesa na Kopa Americi

Dibala je ove sezone zablistao u dresu "stare dame", dao je 19 golova u Seriji A, ali to nije bilo dovoljno za Martinov poziv
57 pregleda 0 komentar(a)
Dibala, Foto: Beta-AP
Dibala, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 21.05.2016. 07:34h

Na jubilarnoj Kopa Americi, na kojoj će se obilježiti 100. godišnjica Konmebola i prvoj koja će se održati van Južne Amerike, neće igrati sadašnji i bivši biseri Juventusa.

Selektor Argentine Herardo-Tata Martino je odlučio da na spisak od 23 igrača za turnir koji se u Sjedinjenim Američkim Državama održava od 3. do 26. juna ne uvrsti Paula Dibalu i Karlosa Tevesa.

Dibala je ove sezone zablistao u dresu "stare dame", upisao je 19 golova i devet asistencija na 34 utakmice u Seriji A, ali to nije bilo dovoljno za Martinov poziv.

Zbog toga će igrač za kojeg su velikani spremni da izdvoje ogromne svote novca morati da se zadovolji nastupom na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

U posljednje vrijeme i Teves igra odlično za Boku, ali je bivši trener Barselone odlučio da iznenadi sve i pozove Esekijela Lavecija, za koga se mislilo da je otpisan kada je otišao u kineski Hebei.

Prvi golman bi i na ovom turniru trebalo da bude Serhio Romero, iako je veoma rijetko dobijao šansu u Mančester junajtedu.

Bonus video: