Petarda Zvezde protiv Borca, gol Orlandića

Het-trik za Zvezdu u pobjedi 5:1 u Čačku postigao Aleksandar Katai
51 pregleda 1 komentar(a)
Petar Orlandić, Foto: FK Crvena zvezda
Petar Orlandić, Foto: FK Crvena zvezda
Ažurirano: 18.05.2016. 19:07h

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai postigao je het-trik u današnjoj pobedi svoje ekipe nad Borcem u Čačku od 5:1, u zaostaloj utakmici 32. kola Super lige.

Golove za Zvezdu postigli su još Luis Ibanjes i crnogorski napadač Petar Orlandić.

Meč je prije skoro mjesec dana bio otkazan pošto je navijač Zvezde bio ubijen.

Novi šampion Srbije ovom pobjedom je došao do pozitivnog učinka protiv Borca ove sezone, pošto je u regularnom dijelu prvenstva bilo 4:2 za Zvezdu i 1:1, dok su Čačani u kupu pobijedili 5:1.

"Vidjelo se da su ekipe oslobođene rezultatskog pritiska. Borac je ekipa koja nas je ove godine najviše namučila u ligi. Ne mislim da je ova pobjeda naš revanš, jer je utakmica u Kupu bila mnogo bitnija i tada smo ostali bez trofeja", rekao je trener Crvene zvezde Miodrag Božović nakon meča.

"Pobijedili smo, i sada čekamo da se sezona završi. Ovo prvenstvo dugo traje, svi smo umorni, mislim na sve ekipe i svi čekaju da se prvenstvo završi. Imamo još jednu utakmicu. Očekuje nas pun stadion i trudićemo se da završimo prvenstvo pobedjom. Radnički se bori za Kup UEFA i biće vjerovatno motivisani više od nas, ali naša obaveza je da odigramo kako treba tu utakmicu", rekao je Božović.

Bonus video: