Boka raskinula ugovor sa Osvaldom zbog pušenja u svlačionici

Trener velikana iz Buenos Ajresa Giljermo Baros Skeloto je povremenog italijnskog reprezentativca izbacio iz tima u četvrtak, nakon nesvakidašnjeg incidenta na stadionu „Sentenario” u Montevideu, gdje je Boka igrala prvi meč četvrtfinala Kopa libertadores sa Nasionalom (1:1)
1 komentar(a)
Pablo Osvaldo, Foto: Beta/AP
Pablo Osvaldo, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 17.05.2016. 10:11h

Da je bio ozbiljniji, mogao je da bude jedan od najboljih napadača na svijetu. Ali, gdje god da se pojavio, pravio je probleme, pa nikoga nije začudila vijest da je Pablo Danijel Osvaldo dobio otkaz u Boki juniors.

Fudbaler koji je za 11 godina karijere igrao za čak 12 klubova je svoj drugi boravak u Boki okončao poslije samo pet odigranih utakmica. Razlog - pušio je u svlačionici!

Trener velikana iz Buenos Ajresa Giljermo Baros Skeloto je povremenog italijnskog reprezentativca izbacio iz tima u četvrtak, nakon nesvakidašnjeg incidenta na stadionu „Sentenario” u Montevideu, gdje je Boka igrala prvi meč četvrtfinala Kopa libertadores sa Nasionalom (1:1).

Tri dana kasnije je stigao otkaz.

„O ovome ne moram da govorim, za mene je to završeno u četvrtak. Osvaldov postupak je dokaz nepoštovanja tima”, rekao je Skeloto.

Osvaldo je u Montevideu odigrao posljednjih pet minuta, što mu je bio povratak na teren nakon povrede stopala.

Poslije meča se nije pozdravio sa saigračima, niti se zahvalio navijačima na podršci, već je otišao u svlačionicu. Kada su ostali stigli, već je bila zadimljena...

Bonus video: