Rajola: Nisam dobio ponudu Junajteda za Ibrahimovića

Grem Sunes, bivši kapiten i trener Liverpula, pozvao je upravu najvećeg rivala „redsa” da što prije dovede 34-godišnjeg napadača
0 komentar(a)
Ibrahimović, Foto: Reuters
Ibrahimović, Foto: Reuters
Ažurirano: 17.05.2016. 09:17h

Zlatan Ibrahimović se za vikend oprostio od navijača Pari Sen Žermena, a juče je objavljena informacija da mu je Mančester junajted ponudio 15 miliona eura za jednogodišnji ugovor.

To je, međutim, demantovao njegov agent Mino Rajola.

„Moramo da prihvatimo da na ovom svijetu neki novinari koriste maštu i izmišljaju stvari”, rekao je kontrovezni menadžer za „Skaj sport”.

Ibrakadabra je nakon trijumfa nad Nantom na oproštaju od „Parka prinčeva” rekao da već zna gdje će igrati naredne godine, ali još nije otkrio gdje će.

Grem Sunes, bivši kapiten i trener Liverpula, pozvao je upravu najvećeg rivala „redsa” da što prije dovede 34-godišnjeg napadača.

„Volio bih da ga vidim u Premijer ligi, veliki sam njegov fan. Junajtedu je potrebno nešto da upale vatru, ako već neće igrati Ligu šampiona. Neophodan mu je neko kao Džordž Best ili Vil Morgan, odnosno Dejvid Bekam ili Rajan Gigs, ko bi natjerao navijače da sjede na ivici stolica. Takvog igrača nije imali nekoliko godina”.

„Ibrahimovic bi mu to dao. Mislim da bi mogao da bude katalizator povratka Junajteda na nivo fudbala koji povezujemo sa tim klubom, fudbala koji vas tjera da sjedite na ivici svoje stolice od uzbuđenja. Dajte mu koliko god novca traži i dobićete veliku sezonu od njega, a možda i dvije”, rekao je Sunes, koji sada radi kao stručni konsultant za televizije „Skaj Sports” i „beIN Sports”.

Bonus video: