Alegri: Nisam kontaktirao sa Pjanićem

„Miralem je jedan od najboljih vezista na evropskim terenima, ali kategorički demantujem da sam ga zvao. Ni u snu to ne bih uradio. On nije igrač Juventusa, pod ugovorom je sa drugim klubom”, rekao je sjajni strateg za „Skaj sport”
55 pregleda 0 komentar(a)
Alegri, Foto: Reuters
Alegri, Foto: Reuters
Ažurirano: 16.05.2016. 13:26h

Juventus želi Miralema Pjanića, to više nije nikakva tajna, ali trener „stare dame” Masimilijano Alegri demantuje da je stupio u kontakt sa sjajnim vezistom.

„Miralem je jedan od najboljih vezista na evropskim terenima, ali kategorički demantujem da sam ga zvao. Ni u snu to ne bih uradio. On nije igrač Juventusa, pod ugovorom je sa drugim klubom”, rekao je sjajni strateg za „Skaj sport”.

Alegri je naglasio da mu je potrebno nekoliko pojačanja.

„Potrebno nam je samo nekoliko izmjena da unaprijedimo tim. Zamolio sam direktora Đuzepea Marotu i sportskog direktora Fabija Paratićija da potraže igrače koji znaju da igraju fudbal, ali i imaju pravi stav”.

Bivši trener Milana i Kaljarija se dovodio u vezu sa Čelsijem, ali poručuje da nije razmišljao o odlasku iz Torina.

„Nikada nisam bio ni blizu odlaska iz Juventusa. Još za Božić sam odlučio da želim da ostanem. Zbog toga sam tražio od kluba u februaru da ubrzamo pregovore o produžetku saradnje, kako bi se prekinule glasine o mom odlasku”, zaključio je Alegri.

Bonus video: