Ibrahimović: Znam gdje nastavljam karijeru, ali neću da kažem

Šveđanin se u subotu oprostio od Parižana sa dva gola u trijumfu nad Nantom (4:0) u svojoj najefikasnijoj sezoni u karijeri sa 38 pogodaka
4 komentar(a)
Zlatan Ibrahimović, Foto: Reuters
Zlatan Ibrahimović, Foto: Reuters
Ažurirano: 15.05.2016. 10:31h

Najbolji fudbaler Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović rekao je da jako emotivno doživljava odlazak iz francuskog kluba i da mu je na utakmici protiv Nanta malo nedostajalo da zaplače.

Šveđanin se u subotu oprostio od Parižana sa dva gola u trijumfu nad Nantom (4:0) u svojoj najefikasnijoj sezoni u karijeri sa 38 pogodaka.

„Znam gdje nastavljam karijeru, ali neću da kažem. Proveo sam fantastične četiri godine ovdje i na utakmici protiv Nanta bio sam uzbuđen”.

„Obično nikad ne plačem, ali kada sam vidio svoju djecu na utakmici zasuzile su mi oči. Nedostajaće mi sve ovo, posebno sjajna grupa igrača”, rekao je Ibrahimović za „BeIn Sport”.

Ibrahimović se najvjerovatnije neće vratiti u Milan, nakon što je potpredsjednik „rosonera” Adrijano Galijani rekao da ima prevelike finansijske zahtjeve. Za Zlatana su interesovanje pokazali bogati klubovi iz Kine, SAD i Premijer lige.

On je poslije samo četiri sezone postao najbolji strijelac u istoriji Svetaca sa 154 gola na 179 utakmica, a osvojio je četiri titule prvaka Francuske, Kup i po tri Liga kupa i Superkupa.

Tokom karijere je 34-godišnji napadač nastupao za Malme, Ajaks, Juventus, Inter, Barselonu i Milan.

Bonus video: