Zaneti: Ako Jovetić nije srećan kod nas...

0 komentar(a)
Stevan Jovetić, Foto: Beta/AP
Stevan Jovetić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 13.05.2016. 08:40h

U Interu nijesu srećni zbog posljednjih polemičnih izjava Stevana Jovatića i Samira Handanovića. Potpredsjednik „neroazura” Havijer Zaneti je jasan...

"Ko nosi dres Intera, mora da bude ponosan na to. Ko nije srećan, može da razgovara sa nama i vidjećemo da li ima nekih drugih solucija", rekao je Zaneti, a Gazeta delo sport je najavila da to, vjerovatno, znači oproštaj Jovetića i Handanovića od Intera na kraju sezone.

Jovetić je na dvogodišnjoj pozajmici iz Mančester sitija. Nakon pobjede Intera protiv Empolija, na pitanje da li ostaje i sljedeće sezone, Stevan je odgovorio:

"Da, ostajem, ali samo ako budem igrao. Ne bih prihvatio da i sljedeće sezone imam isti status u ekipi kao u ovoj sezoni - rekao je Jovetić, aludirajući na česti boravak na klupi, od trenutka kada se oporavio od povrede.

Samir Handanović je, sa druge strane, pod ugovorom sa Interom do 2019. godine, ali je nakon duela sa Empolijem izjavio da je željan igranja u Ligi šampiona (što sljedeće sezone neće moći sa Interom), i time najavio mogućnost odlaska.

Sve to čuo je predsjednik kluba Erik Tohir i dvojcu poslao poruku preko svog potpredsjednika. Da bi pustio Handanovića, Inter traži barem 15 miliona eura.

Situacija je drugačija u slučaju Jovetića, pozajmica za prvu godinu je koštala tri miliona. Ako ostane i drugu sezonu, Inter će Sitiju morati da plati obeštećenje od 14,5 miliona...

Bonus video: