Falkao otkrio gdje će nastaviti karijeru

Kolumbijac je u Mančesteru zarađivao 335.000 eura nedjeljno, ali je poslije blijede sezone pristao na smanjenje plate prije prelaska na pozajmicu u Murinjov Čelzi. Dok je bio stanovnik Londona, El Tigre je zarađivao 177.000 eura nedjeljno
58 pregleda 0 komentar(a)
Radamel Falkao, Foto: Twitter
Radamel Falkao, Foto: Twitter
Ažurirano: 11.05.2016. 19:10h

Radamel "El Tigre" Falkao, nije ostavio upečatjiv utisak tokom dvije sezone u Engleskoj, niti opravdao "astronomske čekove" koje je primao na nedeljnom nivou, prvo noseći dres Mančester Junajteda, a onda i londonskog Čelzija (u oba kluba nastupao kao pozajmljen igrač Monaka).

Kolumbijski napadač je zato odlučio da revitalizuje svoju karijeru, i njegova "nova" destinacija bi po svemu sudeći trebala da bude upravo Monako.

Ove sezone Falkao je zabilježio 14 nastupa za "Plavce" i upisao samo jedan gol, dok je u prvoj sezoni u Mančesteru u 26 utakmica zabilježio 4 gola.

Malo za bivšeg napadača Atletiko Madrida, od kojeg su se "plašili" gotovo svi golmani u Evropi. Za samo dvije sezone, Falkao je postigao 52 gola za "Jorgandžije".

Kolumbijac je u Mančesteru zarađivao 335.000 eura nedjeljno, ali je poslije blijede sezone pristao na smanjenje plate prije prelaska na pozajmicu u Murinjov Čelzi. Dok je bio stanovnik Londona, El Tigre je zarađivao 177.000 eura nedjeljno.

Uprava Čelzija je još u februaru dala do znanja da ne računa više na usluge kolumbijskog napadača, i spekulisalo se tada da bi Falkao mogao ponovo da obuče dres River Plate.

Međutim kako ga ugovor još uvijek vezuje za tim iz Monte Karla, Kolumbijac će probati da "vrati karijeru na pravi kolosjek" u francuskoj Ligi 1.

"Monako je uložio mnogo novca u moju karijeru, vjerovali su u mene i tokom povrijede, i mislim da bi bio red da im vratim za takvu uslugu. I oni su pokazali želju da sljedeće sezone nosim njihov dres". izjavio je Falkao.

Bonus video: