Grof: Zbog priče o pojačanjima bismo zakasnili na dnevnik u pola osam

4 komentar(a)
Miodrag Božović, Foto: BETA
Miodrag Božović, Foto: BETA
Ažurirano: 11.05.2016. 12:47h

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović potpisao je novi, dvogodišnji ugovor sa "crveno-bijelima" i poručio da će ekipa probati da ostvari ciljeve - plasman u ligaški dio jednog od dva evropska takmičenja.

"Ako sam imao dileme u vezi ugovora, na utakmici sa Olimpijakosom su nestale poslije podrške navijača. Nakon toga nisam mogao da odem nikako i da sam namjeravao. Ove dvije godine ne znače ništa, jer rezultati čuvaju trenera, ali ipak se nadam da ćemo se družiti i napraviti uspjeh. Ništa ne obećavamo spektakularno, ali probaćemo da ostvarimo ciljeve", rekao je Božović na konferenciji za medije.

Crnogorski trener ističe da su mu povici navijača najbolji trenutak u životu, ako se izuzme trenutak kada je postao otac.

"Uglavnom sam već obavio razgovore sa predsjednikom Mijailovićem i direktorom Terzićem, pitanje je bilo samo da li ćemo moći da se pojačamo. Na putu smo da napravimo još bolju ekipu", rekao je Božović i našalio se na pitanje na kojim mjestima su potrebna pojačanja.

"Ako bih pričao o tome ne bismo stigli na dnevnik u pola osam. S obzirom na to da se igra na tri fronta potrebna su nam 22 konkurentna igrača", u svom stilu izjavio je Božović.

On je dodao da nije dobio mnogo ponuda otkad vodi Zvezdu.

"Čitao sam o bogatim ponudama u novinama. U Zvezdi ne radim za džabe, ne mogu da se požalim", zaključio je Božović.

Bonus video: