Gvardiola: "Krtica" šteti klubu, ja svakako idem

U petak su mediji izvještavali kako se Gvardiola ispraznio na fizioterapute i medicinski tim Bajerna
50 pregleda 0 komentar(a)
Pep Gvardiola, Foto: Reuters
Pep Gvardiola, Foto: Reuters
Ažurirano: 06.05.2016. 15:14h

Odlazeći trener Bajern Minhena Pep Gvardiola je optužio "krticu iz svlačionice" da je napravio štetu klubu.

Njemački mediji su došli do informacija o sukobima koji su se desili iza zatvorenih vrata nakon ispadanja u polufinalu Lige šampiona od Atletiko Madrida.

U petak su mediji izvještavali kako se Gvardiola ispraznio na fizioterapute i medicinski tim Bajerna.

Bild je naveo da je prijetilo da dođe i do fizičkog sukoba jer je Gvardiola optužio fizioterapeute da im treba previše da oporave igrače nakon povreda i pitao kako je moguće da je Atletko već vratio Dijega Godina, dok on odavno nema spremnog Robena.

Kada je upitan za slučaj, Gvardiola nije demantovao da se to dogodilo, već je naveo da je to neko izinio u javnost da bi mu naškodio.

"Ono što se desi u svlačionici obično tamo i ostane. Ko god je ispričao to, uradio je da bi mi naškodio. Ali, ja nisam tu naredne sezone, pa je to Bajernov problem, ne moj. Dešavalo se to dosta puta u prethodne tri godine", kazao je Gvardiola.

On je naveo da je normalno da razgovara sa igračima i štabom i kaže im šta misli, ali da ima ljudi sa kojima priča, a koji žele da ga povrijede.

"Možda ta osoba bude ovdje naredne sezone i jasno je da nisu shvatili da ne prave meni štetu, već timu".

Gvardiola nije bio ni zadovoljan tretmanom u njemačkim medijima u pregledima njegovog učinka za vrijeme mandata u Minhenu.

Pošto je izvjesno da će osvojititi titulu ove sezone, to znači da je Gvardiola uspio svake sezone da osvoji trofej. Međutim, nije uspio da osvoji Ligu šampiona, što mu se zamjera, jer je njegov prethodnik Jup Hajnkes osvojio ligu, kup i LŠ.

"Ako kažete da sam morao da osvojim Ligu šampiona, onda napišite slobodno da nisam dobro vodio Bajern", zaključio je Gvardiola.

Bonus video: