Agent: Polovične šanse da Marez ostane u Lesteru

107 pregleda 2 komentar(a)
Rijad Marez, Foto: Reuters
Rijad Marez, Foto: Reuters
Ažurirano: 05.05.2016. 18:43h

Agent jednog od najboljih fudbalera Lestera Rijada Mareza rekao je danas da su polovične šanse da njegov klijent na ljeto napusti klub.

Marez je početkom meseca proglašen za najboljeg igrača godine, a sa Lesterom je u ponedjeljak osvojio šampionsku titulu. Vlasnici kluba najavili su da će zadržati tim na okupu, kako bi Lester bio konkurentan u Ligi šampiona, ali brojni bogati evropski klubovi su zainteresovani za nekolicinu igrača novog engleskog šampiona.

"Naravno da postoji mogućnost da Marez ode. Kada igrate onako kako je Rijad igrao ove sezone, sigurno ćete privući veliku pažnju. On je srećan u Lesteru, ovo je bila fantastična sezona. Ekipa će igrati u Ligi šampiona naredne sezone i biće mu drago da ostane. Ali, u njegovim godinama, ako se pojavi prilika da igra za neki veliki klub, o tome bi trebalo razmisliti", rekao je fudbalski agent Kamel Bengogam.

"Ali, u ovom trenutku, šanse za Rijadov odlazak su 50-50. Interesuju se klubovi iz Velike Britanije, ali i iz inostranstva. Vidjećemo kako će se situacija razvijati u narednih nekoliko nedjelja", dodao je on.

Marez (25) je ove sezone postigao 17 golova u Premijer ligi i imao je 11 asistencija.

Bonus video: