Luis: Sanjao sam da osvojim trofej, da ga poljubim, da se slikam s njim...

„Bili smo veoma blizu, ali u fudbalu se takve stvari dešavaju. Samo u rijetkim slučajevima se dobije još jedna prilika, kao što smo je mi dobili sada. Nadamo se da ćemo osvojiti trofej”, rekao je Brazilac
2 komentar(a)
Filipe Luis i Kingsli Koman, Foto: Reuters
Filipe Luis i Kingsli Koman, Foto: Reuters
Ažurirano: 02.05.2016. 14:13h

Lijevi bek Atletiko Madrida Filipe Luis otvorio je dušu i poručio da se nada da će njegova ekipa osvojiti trofej u Ligi šampiona.

Brazilac je poslije sjajne sezone 2013/2014, u kojoj je Atletiko bio prvak Španije i igrao finale Lige šampiona sa Realom, prešao u Čelsi, ali se vratio poslije godinu.

Ove sezone igra fenomenalno i jedan je od aduta Dijega Ćola Simeone u potjeri za „ušatim” peharom.

„Od malih nogu sam sanjao da osvojim taj trofej, da ga podignem, da ga poljubim, da se slikam s njim... Bili smo veoma blizu, ali u fudbalu se takve stvari dešavaju. Samo u rijetkim slučajevima se dobije još jedna prilika, kao što smo je mi dobili sada. Nadamo se da ćemo osvojiti trofej”, rekao je Luis.

Atletiko i Bajern igraju sjutra u Minhenu revanš meč polufinala Lige šampiona. Madridski klub je u prvoj utakmici slavio sa 1:0.

Defanzivac Bavaraca Džerom Boateng se u subotu vratio na teren nakon više od tri mjeseca pauze zbog povrede prepona.

Protiv Borusije iz Menhengladbaha je odigrao 68 minuta i biće spreman za sjutrašnji obračun na „Alijanc areni”.

„Veoma sam srećan što sam ponovo na terenu. Ali, jasno je da nisam još na nivou na kojem sam bio prije povrede. Bilo je suviše rano za cijelih 90 minuta... Želimo da damo sve od sebe protiv Atletika. Ja ću učiniti sve da pomognem i, ako trener odluči da igram, biću spreman za cijeli meč”, rekao je Boateng.

Bonus video: