Bajern juri gol zaostatka protiv Atletika

Bajern je, od poraza u polufinalu 2014. godine od Real Madrida, slavio u svih 11 utakmica Lige šampiona na svom stadionu. Međutim, fudbaleri prvaka Njemačke su morali mnogo da se oznoje i protiv Juventusa i protiv Benfike da bi stigli do polufinala
51 pregleda 1 komentar(a)
David Alaba, Tomas Miler i Filip Lam, Foto: Reuters
David Alaba, Tomas Miler i Filip Lam, Foto: Reuters
Ažurirano: 02.05.2016. 08:18h

Fudbaleri Bajerna iz Minhena su proteklog vikenda propustili šansu da osiguraju titulu u Bundesligi i tada je već bilo jasno da su mislima okrenuti revanš utakmici polufinala Lige šampiona protiv Atletiko Madrida.

Bavarci sjutra na svom stadionu dočekuju „kolćonerose”. Madridski klub je prošle sedmice slavio sa 1:0, a Bajern će pokušati da izbjegne da i treću godinu uzastopno bude eliminisan od strane nekog španskog kluba.

U remiju protiv Borusije iz Menhengladbaha, Pep Gvariola je odmarao Ćabija Alonsa, Filipa Lama, Artura Vidala, Davida Alabu, Roberta Levandovskog...

„Utakmica u utorak će biti drugačija, moramo da igramo mnogo bolje”, rekao je Gvardiola.

Bajern je, od poraza u polufinalu 2014. godine od Real Madrida, slavio u svih 11 utakmica Lige šampiona na svom stadionu. Međutim, fudbaleri prvaka Njemačke su morali mnogo da se oznoje i protiv Juventusa i protiv Benfike da bi stigli do polufinala.

„I dalje stojimo zajedno kao tim, ali nije više lako kao što je bilo”, rekao je Tomas Miler.

I trener Atletika Dijego Simeone je, takođe, odmarao najbolje igrače prošlog vikenda. Utakmicu protiv Rajo Valjekana počela su samo četvorica fudbalera iz postave koja je slavila protiv Bajerna u prvom meču.

Ako je Bajern u srijedu imao veliki problem da probije odbranu Atletika, sada će imati još veći, jer se u tim vraća Dijego Godin.

Revanš utakmica polufinala Lige šampiona između Bajerna i Atletika igra se sjutra od 20.45 na „Alijanc areni” u Minhenu.

Bonus video: