Božović: Titula bez navijača? Nisam uzbuđen....

2 komentar(a)
Miodrag Božović, Foto: BETA
Miodrag Božović, Foto: BETA
Ažurirano: 26.04.2016. 15:50h

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović izjavio je da ne osjeća uzbuđenje, iako njegov tim pobjedom nad Čukaričkim ima šansu da osvoji 27. šampionsku titulu, jer neće biti navijača zbog kazne.

"Konačno nam se pruža prilika da zvanično postanemo prvaci u ligi koja traje "tri godine". Bili smo prvi prošle godine, ali sada tek imamo priliku da proslavimo. Svjesni smo šta nas čeka, Čukarički je ekipa za poštovanje i mogu svakog da pobijede. Nadam se da ćemo pobijediti i osvojiti dugo čekanu titulu", rekao je Božović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

On je poručio da žali što publika neće biti na sjutrašnjem meču zbog kazne FSS poslije nereda na 151. vječitom derbiju.

"Biće nam prvo takvo iskustvo ove sezone, ali šta je tu je. Moramo prvo da pobijedimo da bismo slavili, u opticaju su poraz i remi, u fudbalu sve je moguće", rekao je Božović i dodao da se ne plaši eventualnog trijumfa Čukaričkog i "samo" šest bodova više.

"Toliko se plašim da bih pristao da pred plej-of svi krenemo od "nule", naveo je crnogorski trener.

Prema njegovim riječima nema neki specijalan osjećaj, iako Zvezda ima šansu da vrati titulu poslije jedne sezone.

"Nisam pretjerano uzbuđen, bili smo prvi sve vrijeme u prvenstvu. Evropske lige su interesantnije baš zbog punih stadiona i zbog toga žalim što će tribine biti bez navijača".

Božović ističe da je Čukarički pravi primjer kako bi jedan klub u Srbiji trebalo da funkcioniše.

"Oni imaju gazdu, a tamo gdje je gazda stvari se znaju. Obradović je pokazao kako jedan klub može da ima uspješne rezultate i uopšte da radi. Kada u kući nemate glavu, ona propada. Klubovi su svačiji i ničiji".

Bonus video: