Marez: Volim Englesku, ne idem u Pari Sen Žermen

"Čak ni danas nisam suviše uzbuđen zbog mogućnosti prelaska u Pari Sen Žermen. Pariz je moj grad, ali ne vidim sebe tamo. Ne želim da se vratim u Francusku. U Francuskoj mi nije uzbudljivo, ja volim Englesku", rekao je Marez
0 komentar(a)
Rijad Marez, Foto: Reuters
Rijad Marez, Foto: Reuters
Ažurirano: 26.04.2016. 11:13h

Fudbaler Lestera Rijad Marez rekao je danas da će nastaviti da igra u Engleskoj i odbacio mogućnost prelaska u Pari Sen Žermen.

Marez je 2014. godine iz francuskog drugoligaša Avra prešao u Lester i jedan je od najboljih igrača engleskog tima, pošto je u 34 prvenstvene utakmice postigao 17 golova uz 11 asistencija.

Udruženje profesionalnih fudbalera proglasilo je 25-godišnjeg Alžirca za najboljeg igrača godine u Engleskoj, pa je Marez postao prvi Afrikanac i prvi fudbaler Lestera kome je dodijeljeno to priznanje.

"Čak ni danas nisam suviše uzbuđen zbog mogućnosti prelaska u Pari Sen Žermen. Pariz je moj grad, ali ne vidim sebe tamo. Ne želim da se vratim u Francusku. U Francuskoj mi nije uzbudljivo, ja volim Englesku", rekao je Marez, prenijeli su britanski mediji.

Lester se tri kola prije kraja nalazi na pobjedu od osvajanja prve šampionske titule u istoriji kluba, a to će mu uspjeti ako u nedjelju na Old Trafordu pobijedi Mančester junajted.

"Mi smo borci, a kada kažem borci, mislim da tako nešto nikada u životu nisam vidio. Momci su 'gladni' i ne žele da popuste. Da im neko šutne loptu u lice, oni ne bi ni trepnuli", rekao je Marez.

Tri kola prije kraja Lester ima76 bodova, a drugoplasirani Totenhem 69.

Bonus video: