Maradona: Juventus kao u moje vrijeme, četiri gola iz dva šuta

"Ne bunim se, ali moram da kažem istinu koju cijela Italija zna, a to je da Juventus ima podršku Saveza i sudija. Ništa novom nisam rekao", izjavio je slavni Argentinac za italijanske medije.
4 komentar(a)
Diego Maradona, Foto: Reuters
Diego Maradona, Foto: Reuters
Ažurirano: 26.04.2016. 10:49h

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Dijego Armando Maradona smatra da Juventus srećno i uz pomoć sudija došao do petog uzastopnog Skudeta.

"Staroj dami" je titulu Serije A donio poraz Napolija od Rome (1:0), pošto tri kola prije kraja ima 12 bodova više u odnosu na Maradonin bivši klub.

"Juventus je osvojio više bodova nego što je bilo ko očekivao, imali su sreće. Igrali su kao u moje vrijeme, šutnu na gol dva puta, a daju četiri gola. Ne bunim se, ali moram da kažem istinu koju cijela Italija zna, a to je da Juventus ima podršku Saveza i sudija. Ništa novom nisam rekao", izjavio je slavni Argentinac za italijanske medije.

Maradona je dodao da Napoli nije mogao da izdrži trku za torinskim timom zbog skraćene klupe.

"Juventus ima odličan tim, čak i rezerve. Uz to, vodi ih sjajan trener i imaju rukovodstvo koje zna šta radi. Međutim, mislim da je globalno Napoli igrao ljepši fudbal", rekao je Maradona.

Maradona je za klub iz Napulja igrao od 1884. do 1991. i donio jedine dvije titule Serije A, nacionalni kup, Superkup Italije i Kup Uefa.

Bonus video: