Uhapšen osumnjičeni za ubistvo navijača Zvezde u Čačku

0 komentar(a)
Policija
Policija
Ažurirano: 23.04.2016. 16:33h

Navijač Crvene zvezde smrtno je stradao, dok je drugi zadobio lakše tjelesne povrede u tuči koja se noćas dogodila na gradskom trgu u Čačku sa navijačima Borca, a pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su D. B. (1995) iz Čačka zbog postojanja osnova sumnje da je rano jutros počinio krivično djelo teškog ubistva 21-godišnjeg mladića.

Policija je uhapsila i B. M. (1995) iz Čačka zbog postojanja osnova sumnje da je učestvovao u sukobu, dok se za još jednom osobom intenzivno traga.

Portparolka Policijske uprave Čačak Biljana Nastić izjavila je za Glas zapadne Srbije da je mladić koji je izgubio život preminuo u čačanskoj bolnici poslije teških povreda koje je zadobio.

Portparolka čačanske bolnice Biljana Koćović potvrdila je da su u bolnicu rano jutros, oko 3.30, prevezena dva mladića, dodajući da se radilo o povredama oštrim predmetom.

"Mladić rođen 1995. godine je podlegao povredama, dok je drugi na odjeljenju intenzivne nege, ali nije životno ugrožen", rekla je Koćović.

U Fudbalskom klubu Borac je potvrđeno da je današnja utakmica sa Crvenom zvezdom, koja je bila zakazana za 17 sati, odložena.

Bonus video: