Crna Gora 29. maja sa Turskom

2 komentar(a)
Fudbalska reprezentacija Crne Gore, Foto: Savo Prelević
Fudbalska reprezentacija Crne Gore, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 22.04.2016. 14:05h

Ono što je selektor Ljubiša Tumbaković već najavio, sada je i zvanično potvrđeno iz Fudbalskog saveza Crne Gore - "A" reprezentacija će 29. maja u Antaliji odigrati prijateljsku utakmicu sa reprezentacijom Turske.

Turska je jedan od učesnika Evropskog prvenstva u Francuskoj gdje će za protivnike u grupi D imati Španiju, Hrvatsku, Češku.

Naš naredni protivnik trenutno drži visoko 13. mjesto na FIFA rang listi, što joj je najbolji plasman od 2008. godine kada je Turska bila deseta na svijetu.

Prije nekoliko dana je iz Fudbalskog saveza Tajlanda najavljeno da bi trebalo da "hrabri sokoli" nastupe na 44. „Kupu kralja" u Bangkoku.

FS Tajlanda je, naime, objelodanio da su dva od tri protivnika na pomenutom turniru, koji će biti održan od 3. do 5. juna, sigurni rivali Tajlanda - Ujedinjeni Arapski Emirati i Jordan, te da očekuju se i potvrdan odgovor crnogorske kuće fudbala.

"Ujedinjeni Arapski Emirati i Jordan su potvrdili učešće, a narednih dana očekujemo isto i od Crne Gore", rekao je generalni sekretar FS Tajlanda, Pol Gen Pisan Jundilok..

Generalni sekretar FS Tajlanda je objasnio da će Crna Gora, ako prihvati, zamijeniti Hrvatsku, koja je namjeravala da na "Kup kralja" pošalje drugi tim.

FSCG se još nije zvanično izjašnjavao o pozivu iz Tajlanda.

Bonus video: