Lester i Totenhem sa po četvoricom u timu sezone Premijer lige

66 pregleda 2 komentar(a)
Idealni tim Premijer lige, Foto: BBC
Idealni tim Premijer lige, Foto: BBC
Ažurirano: 21.04.2016. 18:21h

Četiri kola prije kraja sezone u Premijer ligi se još ne zna kome će pripasti titula.

Od večeras se, međutim, zahvaljujući upornosti ostrvskih medija, zna idealna postava šampionata, koju tradicionalno sastavlja Asocijacija profesionalnih fudbalera.

"Dejli mejl" je prvi objavio listu, na kojoj kandidati za tron čine većinu – Lester i Totenhem zastupljeni su sa po četvoricom fudbalera.

Uz napadača Džejmsa Vardija, trećeg strijelca prvenstva, „lisice“ predstavljaju i desno krilo Rijad Marez, štoper Ves Morgan i zadnji vezista Engolo Kante.

Iz Totenhema, u izboru najboljih su najefikasniji igrač Premijer lige Hari Kejn, štoper Tobi Aldervajreld, lijevi bek Deni Rouz i zadnji vezni Dele Ali.

Ostatak lige daje preostala tri člana idealne postave – na golu je David de Hea (Mančester junajted), na desnom beku Hektor Belerin (Arsenal), a na lijevom krilu vezista Vest Hema Dimitri Paje.

Nagrade Asocijacije profesionalnih fudbalera biće uručene u nedjelju, kada će se znati ko će biti proglašen za igrača godine. U konkurenciji su Vardi, Kejn, Marez, Paje i – Mesut Ozil, za koga nije bilo mjesta u najboljoj jedanaestorki.

Bonus video: