Murinjo se pohvalio prijateljima da preuzima Junajted, Gigs ide

1 komentar(a)
Murinjo, Foto: Beta-AP
Murinjo, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 18.04.2016. 17:14h

Žoze Murinjo u Mančester junajtedu - mjesecima unazad je njegov dolazak na "Old traford" izvjestan, čeka se samo i zvanično da naslijedi Luja van Gala.

Engleski mediji, poznati po tome da uvijek znaju da izvuku pikanteriju, tako danas navode da se Murinjo povjerio prijateljima da će njegov novi klub biti Junajted, kao i da će se veoma brzo sve ozvaničiti.

Vijest je donio "Indipendent" i podvukao da bi mnogo više moglo da se zna poslije duela Junajteda i Evertona u polufinalu FA kupa, koji je na programu 23. aprila na "Vembliju".

Interesantno je da je najveći protivnik dolaska Murinja ser Aleks Ferguson, kao i da u tome ima podršku ser Bobija Čarltona, ali da klub ipak želi da se po svaku cijenu vrati u vrh engleskog fudbala i da vjeruje da je Specijalni pravi čovjek za to.

A kada Murinjo stigne u Mančester, jedna legenda ide - riječ je o Rajanu Gigsu, za kojeg neće biti mjesta u stručnom štabu, jer Portugalac ima druge planove.

Pitanje je, međutim, da li bi Gigs i sam ostao, nakon što je nedavno priznao da se nada da može da postane menadžer "đavola"...

Bonus video: