Vanredna Skupština Partizana zakazana za 24. maj

0 komentar(a)
FK Partizan, Foto: Betaphoto
FK Partizan, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 18.04.2016. 16:41h

Vanredna Skupština fudbalskog kluba Partizan biće održana 24. maja, saopšteno je danas poslije sjednice Nadzornog odbora.

Nadzorni odbor je odluku o zakazivanju vanredne Skupštine za 24. maj donio kako bi "sačuvao dignitet institucije Partizana i prvom timu omogućio dostojanstvenu borbu za bar jedan trofej".

U saopštenju se navodi i da Nadzorni odbor želi da Skupština bude mjesto na kojem će se, nakon svođenja ukupnih rezultata, moći uljudno, demokratski i slobodno voditi dijalog i polemika i izabrati legalno rukovodstvo.

Vanredna Skupština Partizana prvobitno je bila zakazana za 12. april, ali je dan prije održavanja odložena.

Radna grupa koja predvodi fudbalski klub Partizan odlučila je tada da predloži Nadzornom odboru da odloži vanrednu Skupštinu, pošto bi "njeno održavanje prije završetka takmičarske sezone moglo da ima negativne implikacije po krajnji rezultat".

Dan prije otkazivanja Skupštine pojedini navijači Partizana su tokom utakmice protiv Mladosti na stadionu u Humskoj gađali jajima članove uprave kluba, a najavili su i protest ispred Sportskog centra Teleoptik, jer se protive održavanju Skupštine.

Bonus video: