Fuhs: Mi smo kao Asteriks i Obeliks

„Mi smo kao Asteriks i Obeliks. Zatvorili smo se u našu kolibu i pokušavamo da pobijedimo sve kada izađemo iz nje. Ne slušamo šta se priča, fokusiramo se samo na svoju snagu“, rekao je Fuhs
0 komentar(a)
Kristijan Fuhs, Foto: Reuters
Kristijan Fuhs, Foto: Reuters
Ažurirano: 17.04.2016. 10:07h

Lester je pred istorijom, čitav svijet čeka da „lisice“ osvoje možda i najsenzacionalniju titulu u istoriji fudbala, ali to njih previše ne tangira.

Puleni Klaudija Ranijerija se ne opterećuju medijskim napisima, a Austrijanac Kristijan Fuhs je napravio više nego zanimljivo poređenje u intervjuu za „Gardijan“.

„Ljudi mogu da pričaju šta hoće, da govore da ćemo potonuti, ali se mi ne obaziremo na to. Znate li šta radimo? Mi smo kao Asteriks i Obeliks. Zatvorili smo se u našu kolibu i pokušavamo da pobijedimo sve kada izađemo iz nje. Ne slušamo šta se priča, fokusiramo se samo na svoju snagu“, rekao je Fuhs.

Iskusni lijevi bek je priznao da bi mu mnogo značilo da podigne pehar.

„Želim da osvojim bilo koju titulu. To je ono zbog čega igram fudbal. Došao sam u Šalke 2011. i rpva utakmica mi je bio derbi sa Borusijom u Superkupu. Pobijedili smo, držao sam trofej u rukama i bio presrećan“, rekao je 30-godišnji kapiten reprezentacije Austrije.

Bonus video: