Mornaru malo i 2:0 na pauzi

Imao je tada Mornar sve, ali je nakon samo osam minuta u nastavku ostao bez prednosti. Dva prekida Zete - golovi Šofranca i Klikovca za 2:2 već u 53. minutu
0 komentar(a)
Dejo Vukićević, Foto: Savo Prelević
Dejo Vukićević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 17.04.2016. 08:55h

Fantastična utakmica na „Topolici”, četiri gola, bezbroj prilika, dva dijametralno suprotna poluvremena i remi kojim su svakako zadovoljniji gosti iz Golubovaca.

Barani su propustili još jedan voz u borbi za opstanak, iako su na poluvremenu imali velikih i obećavajućih 2:0.

„Kada nakon prvog poluvremena imate dva gola minusa, pa potom osvojite bod, u nekim situacijama budete i na pragu pobjede, moram da budem zadovoljan”, rekao je trener Zete Dejan Vukićević.

Domaći su poveli u 25. minutu - centaršut Nikolića, povratni pas Bogdanovića i realizacija Jovana Vučinića.

Na krilima vođstva, domaći su četiri minuta kasnije udvostručili prednost, i to golom kakav se rijetko viđa na domaćem terenima - Benjamin Kacić je iz trka sa više od 25 metara poslao „projektil” ka golu, lopta se od prečke odbila u mrežu.

Imao je tada Mornar sve, ali je nakon samo osam minuta u nastavku ostao bez prednosti. Dva prekida Zete - golovi Šofranca i Klikovca za 2:2 već u 53. minutu.

„Odlično smo izgledali u prvom poluvremenu, kontrolisali igru i rezultat. Primili smo dva gola nakon dva prekida, a bilo je šansi na obje strane da rezultat bude drugačiji, iako smatram da je remi pravedan”, rekao je trener Mornara Zoran Mijović.

Bonus video: