Levandovski imao saobraćajnu nezgodu uoči meča sa Benfikom

Levandovski je iznenađujuće ostao na klupi za rezerve u Lisabonu, a ušao je u igru tek u 84. minutu kada je zamijenio Tomasa Milera.
0 komentar(a)
Robert Levandovski, Foto: Reuters
Robert Levandovski, Foto: Reuters
Ažurirano: 14.04.2016. 17:13h

Fudbaler minhenskog Bajerna Robert Levandovski bio je umiješan u saobraćajni udes nekoliko dana prije revanš utakmice sa Benfikom u četvrtfinalu Lige šampiona.

Levandovski je iznenađujuće ostao na klupi za rezerve u Lisabonu, a ušao je u igru tek u 84. minutu kada je zamijenio Tomasa Milera. Bajern je i bez velike pomoći Levandovskog uspieo da obezbijedi mjesto među četiri najbolja tima Evrope jer je remizirao u Lisabonu (2:2), poslije minimalnog trijumfa u Minhenu.

Sportski direktor Bavarac Matijas Zamer potvrdio je da je Poljak imao nezgodu, ali ujedno i demantovao da ona ima veze sa odlukom trenera Pepa Gvardiola da mu ne pruži šansu u startnoj postavi.

"Nisam znao da će Levandovski početi meč sa klupe. Nezgode se dešavaju velikom broju ljudi, ali rijetko je vidjeti da je fudbaler umiješan u njih. On je u redu, takve stvari se dešavaju. Bio je manji incident, ali to nije imalo uticaja na Gvardiolinu taktiku", rekao je Zamer za Skaj.

Levandovski je prvi strijelac Bajerna sa 36 golova na 43 utakmice u svim takmičenjima.

Bonus video: