Gvardiola: Želim pehar LŠ kako bi rad u Bajernu bio potpun

"Po onome što čitam iz njemačkih medija, ukoliko ne osvojim Ligu šampiona moj rad u Bajernu biće nepotpun. Svakako je cilj da dođem do trofeja", rekao je Gvardiola
0 komentar(a)
Gvardiola, Foto: Reuters
Gvardiola, Foto: Reuters
Ažurirano: 14.04.2016. 16:48h

Trener fudbalera minhenskog Bajerna Pep Gvardiola odgovorio je svojim kritičarima i poručio da će uraditi sve kako bi se od kluba oprostio na najbolji mogući način - trofejom Lige šampiona.

Bajern je u četvrtfinalu Lige šampiona eliminisao Benfiku ukupnim rezultatom 3:2, nakon što je sinoć u Lisabonu odigrao neriješeno 2:2.

"Zadovoljni smo plasmanom u polufinale jer je Liga šampiona veoma teško takmičenje. Ispunili smo cilj i sada hoćemo da stignemo do finala. Po onome što čitam iz njemačkih medija, ukoliko ne osvojim Ligu šampiona moj rad u Bajernu biće nepotpun. Svakako je cilj da dođem do trofeja", rekao je Gvardiola, koji će igrati sedmo polufinale Lige šampiona, poslije isto toliko sezona u trenerskoj karijeri.

Španski trener po završetku sezone preuzeće Mančester Siti, a prelazak je objelodanjen još početkom februara.

Gvardiola u trenerskoj karijeri ima dvije Lige šampiona, a za "het-trik" boriće se sa madridskim Realom i Atletikom, kao i budućim klubom Mančester sitijem.

Bonus video: