Omladince će provjeriti protiv vrhunske selekcije

0 komentar(a)
Marko Burzanović, Foto: Fscg.me
Marko Burzanović, Foto: Fscg.me
Ažurirano: 14.04.2016. 14:25h

Selektor omladinske fudbalske reprezentacije Crne Gore, Aleksandar Miljenović, objavio je danas spisak igrača za prijateljske mečeve sa Ukrajinom.

Utakmice su na programu u utorak i četvrtak terenima trening kampa Fudbalskog saveza u Podgorici. Prvi meč omladinskih selekcija Crne Gore i Ukrajine igra se u utorak, 19. aprila sa početkom u 16.30 časova na terenu trening kampa FSCG. Revanš meč odigraće se na istom mjestu i u isto vrijeme 21. aprila.

„Sokoli“ će tako naredne sedmice nastaviti sa pripremama za nastup u kvalifikacijama za plasman na U19 Evropsko prvnestvo. Tokom ove godine Miljenovićevi izabranici odigrali su dvije utakmice sa selekcijom Azerbejdžana.

Miljenović je za mečeve sa Ukrajinom pozvao 20 igrača.

Na spisku su: Golmani - Lazar Carević i Nemanja Lemajić (Grbalj). Odbrana - Luka Malešević, Miloš Drinčić, Petar Šušić (Budućnost), Meldin Drešković (Jezero), Balša Babnović (Udineze, Italija) i Dušan Bigović (Voždovac, Srbija). Vezni red: Danilo Marković, Marko Burzanović (Budućnost), Đorđije Đedović (Sutjeska), Anis Cecunjanin (Ingolštat, Njemačka), Kristijan Hadžiosmanović (Milan, Italija), Vladan Kordić, Ilija Vukotić (Grbalj) i Marko Miličković (Mladost). Napad: Filip Vorotović (Sutjeska), Kristijan Vulaj (Dečić), Admir Musić (Mladost) i Dejan Račić (Voždovac, Srbija).

"Duelima sa Ukrajinom nastavićemo pripreme za preliminarnu rundu kvalifikacija. Ukrajina je veoma dobra selekcija koja je nedavno u prijateljskim mečevima sa Portugalom upisala pobjedu i remi. Biće to prava prilika da se provjeri trenutna forma naših igrača i svi koji su se našli na spisku za ove dvije utakmice dobiće priliku da pokažu koliko mogu", rekao je Miljenović.

Bonus video: