Alegri opcija za Junajted

Italijanski stručnjak je stigao u Juventus 2014. godine, kao zamjena za Antonija Kontea, a od tada je sa "Starom damom" osvojio devet trofeja - četiri duple krune i jedan Superkup Italije
364 pregleda 0 komentar(a)
Masimilijano Alegri, Foto: Reuters
Masimilijano Alegri, Foto: Reuters
Ažurirano: 27.12.2018. 19:13h

Ole Gunar Solskjer startovao je sa dvije pobjede na klupi Mančester junajteda, ali čelnici kluba sa "Old traforda" smatraju da bi Masimilijano Alegri mogao da bude dugoročno rješenje, javlja ESPN.

Marurisio Poketino se navodi kao najveća želja Junajteda, Real Madrid je takođe zainteresovan za Argentinca, dok je Totenhem odlučan da ga zadrži.

"Crveni đavoli" bi pokušali da za trenera dovedu stratega Juventusa, a sam Alegri je izjavio da mu je treniranje u Premijer ligi primamljivo.

Italijanski stručnjak je stigao u Juventus 2014. godine, kao zamjena za Antonija Kontea, a od tada je sa "Starom damom" osvojio devet trofeja - četiri duple krune i jedan Superkup Italije.

U karijeri je trenirao i Aglijaneze, SPAL, Groseto, Sasuolo i Milan, a sa "rosonerima" je osvojio Seriju A (2011), kao i Superkup iste godine.

Bonus video: