Navijači Lestera u čudu, ulaznice za proslavu titule do 20 hiljada eura!

Pet kola prije kraja sezone Lester ima sedam bodova više od drugoplasiranog Totenhema. Teoretski, "lisicama" su za titulu neophodne tri pobjede, po uslovom da "sparsi" dobiju sve svoje mečeve.
4 komentar(a)
Lester, Foto: Reuters
Lester, Foto: Reuters
Ažurirano: 12.04.2016. 10:00h

Karte za utakmicu Lester - Everton 15. aprila, na kojoj "lisice" planiraju proslavu osvajanja titule prvaka Engleske, na crnom tržištu dostižu cijenu do 20 hiljada eura u paru!

Kada je u pitanju regularna prodaja, sve preostale ulaznice u ponedjeljak su planule u rekordnom roku, za 90 minuta.

"Utakmica je izazvala neviđen interes i pritisak na naše online platforme i ljude u šopu. Ali, "porodični" i "gold" pretplatnici većinom su uspjeli da osiguraju svoja mjesta", objavili su u Lesteru i istakli da će klub preduzeti akcije kako bi sprječio preprodaje ulaznica iznad cijene.

No, Lester jednom uzima titulu, a prateće "ludilo" dešava se takođe jednom. Zato će biti teško suzbiti prodaju na crnom tržištu, posebno zbog toga što mnogi zainteresovani nisu došli do karte.

"Ovo je sezona kakva se više nikad u životu neće ponoviti. Niko nije mogao da očekuje da će se ovo dogoditi", kazao je za BBC razočarani navijač i pretplatnik Lestera, koji je ostao bez ulaznice za posljednju utakmicu, iako je ove sezone propustio samo tri.

Pet kola prije kraja sezone Lester ima sedam bodova više od drugoplasiranog Totenhema. Teoretski, "lisicama" su za titulu neophodne tri pobjede, po uslovom da "sparsi" dobiju sve svoje mečeve.

Naredne dvije utakmice Lester igra kod kuće, protiv Vest Hema i Svonsija. Potom gostuju Mančester junajtedu, zatim dočekuju Everton, i na kraju idu u London na megdan aktuelnom prvaku Čelsiju, gdje bi trebalo da se izvrši primopredaja titule.

"Gorak je osjećaj, neću biti na proslavi", dodao je navijač Lestera.

Dakle, slava koja je stigla preko noći, donijela je i probleme na "King Paueru".

"Porodično članstvo? Zvao sam 85 puta devet ujutru. Sve uzalud, tokom cijele sezone jednom sam upio da dođem do ulaznice. Bacio sam 100 funti na članstvo. Sistem je užasan. Treba li da prodam automobil da bih kupio ulaznicu", rezigniran je bio drugi navijač Lestera.

Bonus video: