Odložena Skupština FK Partizan

50 pregleda 2 komentar(a)
Navijači Partizana, Foto: Betaphoto
Navijači Partizana, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 11.04.2016. 20:15h

Radna grupa koja predvodi fudbalski klub Partizan predložila je Nadzornom odboru da odloži vanrednu Skupštinu kluba, pošto bi, kako je navedeno, njeno održavanje prije završetka takmičarske sezone moglo da ima "negativne implikacije po krajnji rezultat".

Radna grupa predvođena bivšim golmanom Partizana Ivanom Ćurkovićem predvodi Partizan otkako je uprava tog kluba prošlog decembra podnijela ostavku.

Skupština kluba trebalo je da se održi sjutra od 17 časova u Sportskom centru Teleoptik.

"Budući da je u prethodnom periodu konsolidacije FK Partizan, pod rukovodstvom Radne grupe, prvi tim postigao stabilne rezultate, kako u Superligi, tako i Kup takmičenju, smatramo da bi održavanje Skupštine u ovom trenutku moglo da ima negativne implikacije po krajnji rezultat u takmičenjima. Iz tog razloga predlažemo da Skupština bude održana po završetku takmičenja, jer će tada moći najbolje da se sagleda i ocijeni situacija u svim segmentima organizovanja kluba", navodi se u saopštenju na sajtu Partizana.

Radna grupe je predložila Nadzornom odboru da u skladu sa svojim ovlašćenjima u roku od 30 dana odluči o terminu održavanja vanredne Skupštine.

Bonus video: