Sad i Fenerbahče želi Jovetića

20 komentar(a)
Stevan Jovetić, Foto: Filip Roganović
Stevan Jovetić, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 09.04.2016. 11:27h

Kako je sve izvjesnije da Stevan Jovetić naredne sezone neće biti u Interu (tako barem tvrde italijanski mediji), sve češće se pominju moguće buduće destinacije našeg fudbalera.

Posljednja vijest stiže iz Turske, gdje je portal sporx.com objavio informaciju da se Fenerbahče zainteresovan za Jovetića i, navodno, je već zakucao na vrata Mančster sitija, koji je i dalje "vlasnik" Stevanovog ugovora.

Jovetić je, podsjećanja radi, prošlog ljeta stigao u Inter na dvogodišnju pozajmicu, uz obavezu Intera da ga otkupi od Sitija za 14,5 miliona eura ako u sezoni 2016/2017 odigra barem jedan meč.

Kako, po svemu sudeći, nijesu zainteresovani za tu operaciju, u Interu traže soluciju kako da izbjegnu tu finansijsku obavezu. Italijanski mediji pišu da je Inter za takav potez dobio i saglasnost Sitija.

A to je jedino moguće ako se na ljeto pojavi novi klub koji bi doveo Jovetića na pozajmicu, i preuzeo sve finansijske obaveze prema Sitiju.

Fener je, tvrdi sporx.com, itekao "zagrijan" za Jovetića, i spreman je da Sitiju pošalje ponudu, pa ostaje da se vidi da li će biti nešto od ovog transfera, naravno pod uslovom da da destinacija odgovara i Stevanu.

Kako su već ranije objavili mediji u Engleskoj, za Jovetića postoji interesovanje i premijerligaša, Čelsija i Totenhema...

Bonus video: