Goal.com: Atletiko namjerava da zadrži Savića

0 komentar(a)
Savić, Foto: Reuters
Savić, Foto: Reuters
Ažurirano: 08.04.2016. 13:14h

Atletiko Madrid nije izgubio vjeru u našeg preprezentativca i ne namjerava na ljeto da proda Stefana Savića, objavio je danas portal goal.com.

Savić je u Atletiko došao prošlog ljeta iz Fiorentine, ali je zbog povreda ove sezone odigrao samo 16 utakmica u svim takmičenjima.

Trenutno je van stroja, a posljednji meč je odigrao 24. februara u Ajndhovenu, gdje se i povrijedio protiv PSV-a, u meču osmine finala Lige šampiona.

Španski mediji su objavili da bi Savić mogao da napusti Visente Kalderon na kraju sezone, jer su, navodno, u madridskom klubu počeli da dovode u pitanje ostanak Savića, zbog malog broja odigranih utakmica i dugog perioda oporavka od povreda.

Goal.com, međutim, da Savić nije nikakav problem za Atletiko, niti da je bilo priče o njegovom odlasku. Naprotiv.

Iako nije standardan starter u ekipi Dijega Simeonea, Simeone je madridski klub su posljednjih sedmica radili na tome da učvrsti odnose sa Savićem i uvjere igrača i njegovog menadžera da Atletiko najozbiljnije računa na Savića i u budućnosti, kao važnog igrača "kolćonerosa".

Takođe, goal.com iz svojih izvora bliskih igraču piše da ni Savić nije razmišljao o odlasku iz Atletika, jer je, navodi se u tekstu, srećan u Madridu.

Naravno, svi su svjesni da su povrede spriječile Savića da u Atletiku pokaže svoj kvalitet, ali niko u klubu ne sumnja da će on to uraditi u budućnosti.

Stefan Savić je karijeru počeo u Mojkovcu, u Brskovu, nakon čega je igrao za BSK, Partizan, Mančester siti i Fiorentinu, prije nego je prošlog ljeta stigao u Atletiko.

Bonus video: