Filipe Luis: Za Barselonu u Uefi važe druga pravila

6 komentar(a)
Filipe Luis, Foto: Wikipedia
Filipe Luis, Foto: Wikipedia
Ažurirano: 07.04.2016. 11:04h

Igrači Atletika ne mire se sa porazom od Barselone na "Nou kampu" u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona. Za razliku od saigrača koji su kritikovali sudiju, defenzivac "kolćonerosa" Filipe Luis je prst upro u Uefu.

"MI smo igrali odlično do nepravednog isključenja, ali znali samo da se tako nešto može desiti. Moje mišljenje je da je Barselona zaštićena nekakvim drugačijim pravilima. Mi smo tu kolateralna šteta, jer bi eliminacija Barselone bila na štetu Uefe. U igri 11 na 11 mi smo bili bolji, a dva kartona su nam urušila sve što smo dobro radili cijelu nedjelju. Mi smo u ekipi nezadovoljni, ali teško je ići protiv unaprijed smišljenog scenarija", kazao je Filipe Luis.

Igrači Atletika dobili su tri crvena kartona u posljednje dvije igre sa Barsom, jedan od njih bio je Filipe Luis u prvenstvenom okršaju.

"Isključen sam i bukvalno sam razapet na stub srama zbog faula nad Mesijem. Slažem se, faul jeste bio za crveni karton. Ali šta treba da urade igrači Barselone da bi bili isključeni?! Pogledajte samo kako je igrao Luis Suares - nevjerovatno agresivno i zaslužio je ne jednom crveni karton. A nije kažnjen", zaključio je Filipe Luis.

Bonus video: