Tijago Silva zamolio gazde PSŽ: Zadržite Ibrahimovića

"Ne kažem da bi trebalo da ostane samo zato što sam prijatelj sa Zlatanom. Ne mogu PSŽ da zamislim bez Ibrahimovića, on je od neprocjenjivog značaja", rekao je Tijago Silva
0 komentar(a)
Tijago Silva, Foto: Reuters
Tijago Silva, Foto: Reuters
Ažurirano: 05.04.2016. 13:14h

Kapiten Pari Sen Žermena Tijago Silva urgirao je kod predsjednika Naser Al-Kalifija da zadrži najboljeg fudbalera tima Zlatana Ibrahimovića.

Šveđaninu na kraju sezone ističu obaveze prema šampionu Francuske i, prema njegovoj najavi, najvjerovatnije neće produžiti saradnju.

"Ne kažem da bi trebalo da ostane samo zato što sam prijatelj sa Zlatanom. Ne mogu PSŽ da zamislim bez Ibrahimovića, on je od neprocjenjivog značaja", rekao je Tijago Silva, koji je 2012. godine u "paketu" sa Ibrahimovićem došao u Pariz iz Milana.

Tijago Silva ističe da Ibrahimoviću pozne igračke godine nisu problem da i dalje nastupa na vrhunskom nivou.

"Neki govore da stari, ali ja mislim da dobija više iskustva. Da sam predsjednik kluba produžio bih mu ugovor na jednu ili dvije godine. Zlatan je jedinstven, čak i sa 34 godine ima veliku strast prema fudbalu", dodao je defanzivac "svetaca".

Ibrahimović neće morati da brine oko ponuda za nastavak karijere, pošto u redu već stoje bogati Kinezi, klubovi iz SAD i Premijer lige...

Pre PSŽ-a igrao je za Milan, Barselonu, Inter, Juventus, Ajaks i Malme.

Bonus video: