Kasemiro: Ne smijemo da potcijenimo Volfsburg

"Ne smijemo da potcijenimo Volfsburg pošto oni imaju nekoliko sjajnih igrača. Moramo da poštujemo protivnika ali dok igramo svoju igru, naš srećni fudbal", rekao je Kasemiro.
65 pregleda 1 komentar(a)
Kasemiro, Foto: Reuters
Kasemiro, Foto: Reuters
Ažurirano: 05.04.2016. 10:12h

Fudbaler Real Madrida Kasemiro rekao je da njegova ekipa ne smije da potcijeni Volfsburg u predstojećoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona.

Fudbaleri Reala igraju u srijedu od 20.45 u Njemačkoj protiv Volfsburga, prvu utakmicu četvrtfinala Lige šampiona. "Kraljveski klub" je šesti put uzastopno u četvrtfinalu Lige šampiona, a Volfsburg je prvi put među osam najboljih.

"Sve ekipe u četvrtfinalu su kvalitetne, u ovoj fazi nema lakih protivnika. Ne smijemo da potcijenimo Volfsburg pošto oni imaju nekoliko sjajnih igrača. Moramo da poštujemo protivnika ali dok igramo svoju igru, naš srećni fudbal", rekao je Kasemiro.

On je dodao da je napustio Brazil jer je sanjao o nastupima u utakmicama u Ligi šampiona.

"Otišao sam iz Brazila pobjedničkim mentalitetom, uvijek uspravno držim glavu. Sanjao sam o Ligi šampiona i svaki put kad igram za Real pokušavam da uživam jer su mi se snovi ostvarili", rekao je Kasemiro.

U ekipi Reala neće biti Rafaela Varana zbog povrede lista.

Real u utakmicu ulazi sa mnogo samopouzdanja, poslije pobjede nad velikim rivalom Barselonom u "el klasiku" od 2:1, golom Kristijana Ronalda. Ronaldo je do sada protiv njemačkih ekipa postigao 14 golova u Ligi šampiona.

Sa druge strane, Volfsburg čeka utakmicu poslije poraza od Bajera iz Leverkuzena od 0:3 i u posljednja tri meča nema pobjedu u prvenstvu, pa je pao na osmo mjesto na tabeli.

Fudbaler Volfsburga Marsel Šefer ocijenio je da njegova ekipa ima male šanse za iznenađenje.

"Prošle sezone smo se 'ubili' od posla da se plasiramo u Ligu šampiona. Ispisali smo klupsku istoriju plasmanom u četvrtfinale i sada ćemo igrati protiv jednog od najboljih svjetskih timova. Kada samo pomislite, prije 20 ili 25 godina smo gledali Real na televiziji, a sada imamo priliku da igramo protiv njih, to je fantastičan izazov. Znamo da imao male šanse, ali na teren izlazimo da ostvarimo uspjeh i to želimo i protiv Reala. Nemamo šta da izgubimo", rekao je Šefer.

U ekipi Volfsburga neće biti Sebastijana Junga zbog povrede koljena, a neizvjestan je nastup Danijela Kaligurija i Basa Dosta.

Njemačku ekipu može da hrabri i podatak da je izgubila samo jednom u posljednjih sedam utakmica na domaćem terenu u Ligi šampiona i to 2009. godine protiv Mančester junajteda (1:3).

U drugoj četvrtfinalnoj utakmici Pari Sen Žermen će sjutra od 20.45 na svom terenu igrati protiv Mančester sitija.

Bonus video: